Hľadáme nové posily do nášho tímu v Poprade! Pozrite si ponuku.

Myslite na vrásky ešte predtým, než vzniknú

V 30-tke máte poslednú možnosť ovplyvniť, ako rýchlo bude starnúť vaša pleť |1.časť|
22. marca 2023 4 minút čítania
Myslite na vrásky ešte predtým, než vzniknú

Hovorí sa, že starnutie je jediná spravodlivosť na svete. Ale ako to už chodí, nie vždy to platí. Pleť nám ženám nestarne rovnako. Kým niektoré ženy spozorujú prvé príznaky starnutia už v 20-tke, iné ženy vyzerajú sviežo aj po 30-tke. Ale dobrou správou je, že životosprávou a správnou pleťovou starostlivosťou dokážeme ovplyvniť veľa. Prinášame vám návod, ako predchádzať vráskam a eliminovať prvé príznaky starnutia.

So starostlivosťou o pleť po 30-tke sa spája príbeh zakladateľky značky prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, pani Annemarie Lindner. Práve ona zaviedla vtedy inovatívny 5-krokový systém starostlivosti o pleť. A prvýkrát bol použitý v línii LL REGENERATION pre ženy po 30-tke v roku 1974. Annemarie Lindner vedela, že kombinácia účinných prírodných látok v jednotlivých krokoch pleťovej starostlivosti zabezpečí viditeľný účinok na pleti.

A mala pravdu. Tento koncept sa osvedčil a odvtedy značka ANNEMARIE BÖRLIND používa tento koncept vo všetkých líniách pre všetky typy pleti. Ale poďme naspäť k téme. Ako predchádzať starnutiu a eliminovať príznaky starnutia?

Myslite na vrásky ešte predtým, než vzniknú

O_N_KR_M-6
Regeneračný denný krém pre suchú pleť poskytuje intenzívnu ochranu proti voľným radikálom, regeneráciu a hydratáciu pleti.

V ideálnom prípade sa poctivo staráte o svoju pleť už v 20-tke. Vyhýbate sa silikónom, parabénom a iným syntetickým látkam v kozmetike, zároveň doprajete svojej pleti svoju porciu starostlivosti ráno aj večer.

Aj keď to tak navonok nevyzerá, už v tomto veku prebiehajú v hlbokých vrstvách pleti procesy, ktorých následky sa stávajú viditeľné až o niekoľko rokov. Tými následkami myslíme vrásky, stratu kontúr a bledú pleť bez jasu. Pokožka sa totiž začína stenčovať a produkuje stále menej kolagénu. Ubúdajú nám kolagénové a elastínové vlákna!

Ale keďže v 20-tke ženy vyzerajú sviežo a nemajú problémy s pleťou, nepripisujú starostlivosti o pleť takú dôležitosť, aká jej patrí. Práve 30-tke máte poslednú možnosť zabojovať za mladosť svojej pleti!


Starostlivosť o pleť v 30-tke, ktorá eliminuje príznaky starnutia

Ako sa teda starať o svoju pleť v 30-tke, aby ste si udržali mladý vzhľad čo najdlhšie? Je to veľmi jednoduché. Naozaj na to nepotrebujete desiatky krémov. Stačí dodržať pár zásad a používať tú správnu starostlivosť.

Prvou a veľmi dôležitou zásadou je, aby ste sa dôsledne chránili pred slnečným žiarením. A to celoročne! Práve UV žiarenie má výrazný podiel na predčasnom starnutí. Likviduje totiž elastínové a kolagénové vlákna, vysušuje pleť a spôsobuje pigmentové škvrny. A čo odporúčame všetkým ženám, aby ostali mladé čo najdlhšie?

Okrem dôslednej hydratácie sú to produkty, ktoré chránia pleť pred vznikom pigmentových škvŕn, podporujú pružnosť pleti a majú základný anti-aging efekt na pleť. Ako ste správne pochopili, potrebujete na mieru ušitú starostlivosť o pleť po 30-tke. Značka ANNEMARIE BÖRLIND predstavuje líniu LL REGENERATION, ktorá dodá pleti po 30-tky potrebnú ochranu a starostlivosť, ktorú pleť v tomto veku potrebuje pre zachovanie mladého vzhľadu.

O_N_KR_M-5
Regeneračný očný krém pre málo hydratovanú pleť jemne a šetrne vyhladzuje vrásky a zjemňuje známky únavy.

Línia LL REGENERATION pre ženy po 30-tke

ANNEMARIE-B_RLIND-LL-REGENERATION_Original_5829-1024x1024
Revitalizačná starostlivosť LL REGENERATION je určená pre suchú dehydrovanú pleť, na ktorej sa začínajú objavovať prvé vrásky.

Línia LL REGENERATION je kombináciou starostlivo namiešaných prírodných ingrediencií, ktoré potrebuje pleť po 30-tke. Obsahuje inovatívny patentovaný LL BIOKOMPLEX, u ktorého je preukázateľný vplyv na rýchlejšiu bunkovú regeneráciu a ochranu pred vonkajšími vplyvmi. Spoľahlivo regeneruje pleť, spomaľuje starnutie a eliminuje prvé vrásky či stratu hustoty pleti. Dokonca eliminuje drobné nerovnomernosti pleti a červené žilky, ktoré sa môžu okolo 30-tky vyskytnúť.

Línia LL REGENERATION je obohatená o prírodné ingrediencie, ako je echinacea, ľubovník bodkovaný, bambucké maslo a organický sezamový olej. Vďaka tejto kombinácii účinných prírodných ingrediencií dostane vaša pleť porciu hydratácie, upokojenia, vitamínov a ochrany pred predčasným starnutím.

Súvisiace články