Zažite silu prírodnej kozmetiky s organickým kofeínom

Zažite silu prírodnej kozmetiky s organickým kofeínom
25. apríla 2023 4 minút čítania
Zažite silu prírodnej kozmetiky s organickým kofeínom

Káva je životabudičom pre naše telo, ale aj našu psychiku. Preto je káva obľúbeným ranným rituálom - priemerný Slovák vypije približne až 5,7kg kávy ročne. Ale vedeli ste, že má priaznivý účinok aj na našu pleť? Organický kofeín má výbornú biologickú kvalitu, z ktorej môže naša pleť benefitovať. Preto sa čoraz častejšie používa aj v pleťovej starostlivosti.

Prečo zaradila značka ANNEMARIE BÖRLIND bio kofeín do svojich produktov?

Značka ANNEMARIE BÖRLIND zaradila organický kofeín do produktov pleťovej starostlivosti v roku 2013. Na organický kofeín narazili úplnou náhodou. Na veľtrhu kávy sa Michael Lindner, v tej dobe generálny riaditeľ ANNEMARIE BÖRLIND, stretol s generálnym riaditeľom Leni's Coffee Family. Možno to bol osud, pretože sme hľadali prírodnú ingredienciu, ktorá zmierni kruhy pod očami a minimalizuje opuchy. Vtedy vznikla spolupráca s touto rodinnou značkou kávy.

Vplyv BIO kofeínu na pleť

Bio kofeín má veľa blahodárnych účinkov na našu pleť. Vďaka jeho schopnosti preniknúť do kože zvyšuje mikrocirkuláciu krvi, zjemňuje mimické vrásky a navracia pleti pevnosť. Ale to nie je všetko! Žijeme v znečistenom prostredí, ktoré spolu s UV žiarením spôsobuje predčasné starnutie pleti. Pritom organický kofeín má silné antioxidačné vlastnosti a pomáha pleti chrániť sa pred UV žiarením!

Málokto vie, že organický kofeín sa vyznačuje aj protizápalovými účinkami, vďaka čomu pomáha aj v boji proti nečistej pleti. Mladé ženy ocenia jeho schopnosť zmierniť opuchy po prebdenej noci!

Prírodná kozmetika s organickým kofeínom ANNEMARIE BÖRLIND

Značka ANNEMARIE BÖRLIND prináša líniu ENERGYNATURE, ktorá je vďaka ľahkému zloženiu ideálnou starostlivosťou o pleť na leto. Je ideálna na normálnu až suchú pleť vo veku 20 až 30 rokov. Prináša takzvanú pre-aging starostlivosť - prevencia pred starnutím pleti - a vplyvom modernej doby, ktorá prináša rýchly životný štýl, stres a nedostatok spánku.

Hlavnou zložkou línie ENERGYNATURE je okrem organického kofeínu aj extrakt z kmeňových buniek z ruže z Čierneho lesa v Nemecku. Kmeňové bunky tejto ruže majú pozitívny vplyv na kožné bunky, čím zmierňujú prvé príznaky starnutia a udržiava pleť sviežu a vyhladenú. Tento extrakt napomáha stimulovať prirodzenú tvorbu kyseliny hyalurónovej v pleti, čím udržiava jej pevnosť a pružnosť.

Výťažok z kmeňových buniek ruže z Čierneho lesa sa používa výhradne v certifikovanej prírodnej kozmetike ANNEMARIE BÖRLIND.


Osviežujúci čistiaci gél

Osviežujúci čistiaci gél poskytuje dôkladné čistenie normálnej a suchej pleti vo veku 20 až 30 rokov. Vďaka svojej penovej konzistencii čistí pleť do hĺbky a odstraňuje aj mejkap. Zanecháva pleť žiarivú a hydratovanú.


Chladiaci pleťový gél

Doprajte svojej pleti v horúcich dňoch príjemné ochladenie! Chladiaci pleťový gél osviežuje a posilňuje pleť. Vďaka svojmu zloženiu podporuje mikrocirkuláciu krvi v pleti, čím prispieva k absorbovaniu denného či nočného krému do hlbších vrstiev pleti a znásobuje jeho účinok. Derivát mentolu a organický kofeín odstránia unavený vzhľad pleti a poskytnú jej sviežosť.


Revitalizačný denný krém

Hľadáte ľahký krém na leto? Revitalizačný denný krém s jemnými hydratačnými vlastnosťami obsahuje aktívne prírodné ingrediencie, ktoré nájdete len v prírodnej kozmetike ANNEMARIE BÖRLIND. Výťažok z kmeňových buniek z Čierneho lesa pomáha pokožke stimulovať vlastnú tvorbu kyseliny hyalurónovej a udržať jej mladý a svieži vzhľad. Organický kofeín osviežuje pleť.


Regeneračný nočný krém

Aj pleť vo veku 20 až 30 rokov potrebuje nočnú regeneráciu. Nočný krém ENERGYNATURE s bio kofeínom podporuje vlastný regeneračný proces pleti a poskytuje pleti sviežosť a pevnosť. Obsahuje totiž extrakt zo žeruchy záhradnej, ktorá ma detoxikačné vlastnosti a čistí pleť zvnútra. Pre svieži a žiarivý vzhľad po zobudení.


Sérum na očné vačky

Trápia vás tmavé kruhy pod očami a opuchy? Na to je organický kofeín v línii ENERGYNATURE ako stvorený! Spolu s hesperidínom z horského pomaranča zlepšuje funkčnosť kapilár, čím napomáha rozprúdeniu krvi v očnom okolí a k odstráneniu opuchov. Zlaté pigmenty napomáhajú k rozjasneniu pleti a zakrytiu tmavých kruhov pod očami. S praktickým chladivým aplikátorom, ktorý citeľne upokojuje a osviežuje.

Doplňujúca starostlivosť


Revitalizér z ružových kvetov

Doprajte svojej pleti špeciálnu starostlivosť! Revitalizér z ružových kvetov obsahuje unikátny extrakt z kmeňových buniek ruže z Čierneho lesa, vďaka čomu zabraňuje odburávaniu kolagénu v pleti. Pomáha pleti k lepšej elasticite a mladšiemu vzhľadu. Je vhodný pre normálnu a suchú pleť, ktorú zjednotí a rozžiari. Môžete používať ako náhradu chladiaceho pleťového gélu z línie ENERGYNATURE.

Súvisiace články