Hľadáme nové posily do nášho tímu v Poprade! Pozrite si ponuku.

Prírodná dekoratívka - naozaj funguje?

Prírodná dekoratívka - naozaj funguje?
15. marca 2023 4 minút čítania
Prírodná dekoratívka - naozaj funguje?

Ako nás to v mladosti učil - že pre krásu treba „trpieť”? Aspoň raz v živote to zažila každá z nás. Dovolíme make-upu, aby našu pleť dusil ako plastová fólia. Nalíčime sa rúžom, ktorý v skutočnosti obsahuje toxické látky či ťažké kovy. Keď však ide o krásu, nemusíme v mene zdravia robiť kompromisy a vzdať sa dokonalého líčenia, oželieť žiarivé odtiene rúžov, perfektné krytie make-upov či dlhotrvácnosť maskary.

Mnohé ženy prekvapuje zistenie, že naša certifikovaná prírodná kozmetika z Nemecka, ANNEMARIE BÖRLIND má vo svojom sortimente okrem pleťovej starostlivosti aj dekoratívne produkty. Make-upy, púdre, lícenky, rúže, highlightery, lesky na pery, ceruzky na obočie i pery, maskary či očné tiene…

Prírodná dekoratívka - existuje vôbec?

Stále totiž prevláda mýtus, že príroda sa príliš s dekoratívnou kozmetikou nekamaráti. A že ak je nejaká dekoratívka prírodná, nemôže mať také výsledky ako tá konvenčná, ktorá funguje práve vďaka tomu, že je plná chémie a, žiaľ, i toxických látok. Tie však z dlhodobého hľadiska našu pleť zaťažujú, prejavujú sa alergiami či inými, vážnejšími ochoreniami. Zoberte si už len skutočnosť, že priemerná žena za svoj život skonzumuje približne 2 kilogramy rúžu. Radšej ani nemyslieť, čo tieto látky dokážu urobiť hlboko v našom tele…

4011061535109_00942653_ANNEMARIE_BOERLIND_-_Makeup_Sunkissed_Office_8840
Prírodná dekoratívna kozmetika sa líši od tej konvenčnej najmä svojim šetrným zložením, ktoré zbytočne nezaťažuje a nedráždi pleť.

A pritom sa dá sa totiž dokonalo nalíčiť aj s prírodnou kozmetikou, ktoré žiadne syntetické a zdraviu škodlivé látky neobsahuje.

Dokonalé líčenie s prírodnou dekoratívkou

Ako je možné, že dekoratívne produkty od ANNEMARIE BÖRLIND dokážu byť také dlhotrvácne, poskytnúť dokonalé farebné pigmenty či krytie napriek tomu, že neobsahujú žiadne silikóny ani iné podporné látky, ktorých úlohou je líčenie na pleti „fixovať” a podobne?

Vedci v Börlindských laboratóriách v Čiernom lese venovali roky výskumu vhodných rastlinných alternatív a vytvorili špičkové prírodné dekoratívne produkty, ktoré neobsahujú škodlivé ani nebezpečné látky a nezaťažujú pleť tým, čo na ňu nepatrí.

ANNEMARIE_B_RLIND_COLOUR_COSMETICS_LIPSTICK_Office_9870_1
Prírodný rúž na pery s hydratačnými a regeneračnými vlastnosťami poskytuje intenzívnu farbu, vláčnosť.

Nebezpečné červené farbivo karmín (kyselina karmínová, košenila, cochineal alebo E120) , ktoré je bežnou súčasťou konvenčných rúžov a mnohých iných kozmetických i potravinárskych produktov (a môže za ich ružové či červené sfarbenie), nahradili výrobcovia ANNEMARIE BÖRLIND vo svojich produktoch napríklad červenou repou.

Všetky ingrediencie v dekoratívnych produktoch ANNEMARIE BÖRLIND majú rastlinný pôvod (s výnimkou včelieho vosku), sú pleťovo kompatibilné a testované dermatológmi, takže sú vhodné aj pre citlivú pleť a alergikov. Medzi bežnými zložkami v dekoratívnej kozmetike nájdete jojobový olej, bambucké či kokosové maslo a rôzne prírodné alternatívy farbív. Farebné pigmenty sú prírodné, no očaria vás žiarivými odtieňmi a milo prekvapia svojou dlhotrvácnosťou.

Verte, že sa ihneď zamilujete do rúžov s jemnou, krémovou konzistenciou, ktoré vaše pery hydratujú a chránia. Ihneď si obľúbite maskary, ktoré vaše mihalnice precízne rozdelia a nevytvárajú neprirodzený efekt zlepencov. Alebo make-upy, ktoré optimálne kryjú, zároveň hydratujú, chránia pred škodlivým UV žiarením a najmä - vaša pleť vie pod nimi dýchať. Mimoriadne vydarené sú predovšetkým ceruzky na obočie a na pery, ktoré milujú aj profesionálni make-up artisti a beauty blogerky.

Test prírodnej dekoratívky ANNEMARIE BÖRLIND

Obr_zok_15.3.2023_o_12.24
Vizážistka, hairstylistka a beauty blogerka Eliška Pichoňská.

To, či dekoratívka od ANNEMARIE BÖRLIND skutočne funguje testovala aj beauty blogerka a make-up artistka hviezd Eliška Pichoňská. Testovala dlhotrvácnosť a pigmentáciu maskár, rúžov, leskov, obočenie, líceniek i púdrov. Ako u nej obstáli? A ako sa dá s našou prírodnou dekoratívkou nalíčiť?

Dozviete sa v jej nasledujúcom článku:

https://www.elimakeupartistblog.com/prirodna-kozmetika/

Súvisiace články