Uhaste smäd svojej pokožky

Uhaste smäd svojej pokožky
25. mája 2023 4 minút čítania
Uhaste smäd svojej pokožky

Vrásky, narušený ochranný štít či precitlivenosť - za mnohé problémy vašej pleti môže v skutočnosti nedostatok vlhkosti. Ako odlíšiť dehydrovanú pleť od suchej a ako si s vysmädnutou pokožkou skutočne efektívne poradíte?


Alfou a omegou pre našu existencu je voda. Je najdôležitejším dopravným prostriedkom pre živiny, minerály a stopové prvky v našom tele a optimálnou podporou pre jeho látkovú výmenu. To je známy fakt. Dokonca sa odhaduje, že voda tvorí až 70% telesnej hmotnosti ľudského tela. Pitný režim však potrebuje pre svoje správne fungovanie nielen celý náš organizmus, ale aj každá jedna bunka našej kože. Dostatočná vlhkosť totiž môže vo veľkej miere za to, že naša pokožka je pevná, pružná, bez vrások, zamatovo hebká a má dostatočný ochranný štít proti negatívnym vplyvom z prostredia.

Od 25. roku života sa však znižuje prirodzená schopnosť pokožky viazať vlhkosť a práve tento fakt sa prejavuje vznikom vrások. Pleť ľudí, ktorí zanedbávajú svoj pitný režim, dokonca na pohľad „starne” rýchlejšie než tých, ktorí vodu do tela i do pokožky „vzorne” dopĺňajú a nedehydrujú ju rôznymi zlozvykmi ako je fajčenie, nadmerný príjem kofeínu či stresom. S pribúdajúcim vekom pokožka potrebuje uhasiť smäd čoraz viac, a to nielen dostatočným príjmom tekutín, ale aj pomocou správnej pleťovej starostlivosti, ktorá jej vlhkosť vracia a pomáha udržať.

Slovakia-60
Aj mastná pleť môže trpieť suchosťou a potrebuje dôkladnú hydratáciu a vyváženú starostlivosť.

Aj mastná pleť môže byť vysmädnutá

Možno vás prekvapí, že potreba hydratácie sa týka všetkých typov pleti - áno, aj mastnej a zmiešanej pleti môže zúfalo chýbať vlhkosť. Často si suchú pleť zamieňame s dehydrovanou a myslíme si, že iba tú môže trápiť nedostatok vlhkosti. No na rozdiel suchej pokožky, ktorá trpí nedostatkom mazu alebo oleja, dehydrovaná pleť je stavom spôsobeným nedostatkom vlahy. Rozdiel spoznáte tak, že dehydrovaná pleť pôsobí zvädnuto, padnuto, unavene a má zvýraznené vrásky.

Preto aj mastná pleť môže byť vysmädnutá a potrebuje uhasiť smäd.

POMOCNÍCI PRE SMÄDNÚ PLEŤ

2 fázovy hyalurónový shake - bestseller prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, ktorý milujú tisíce žien i mužov na celom svete, je prvou pomocou pre nedostatočne hydratovanú a ochabnutú pokožku.

Obsahuje vzácnu červenú riasu, ktorá v pokožke stimuluje vlastnú tvorbu kyseliny hyalurónovej a dlhodobo ju zásobuje vlhkosťou. Navyše obsahuje i bio aloe vera a unikátnu botanickú kyselinu hyalurónovú z rôsolovky, ktorá má rovnaké účinky ako klasická kyselina hyalurónová, ktorú používajú estetické kliniky pri omladzovacích procedúrach.

Výsledkom je vypnutá, rozžiarená a o poznanie mladšia pleť. Mimochodom, tento produkt miluje aj herečka a spisovateľka Bibiana Ondrejková!

Dizajn_bez_n_zvu-324
2-fázový hyaluronový shake stimuluje vlastnú tvorbu kyseliny hyalurónovej v pokožke a efektívne a dlhodobo ju zásobuje vlhkosťou.
ANNEMARIE_B_RLIND_-_AQUANATURE_Internet_5780
Produktová línia AQUANATURE poskytuje suchej a dehydrovanej pleti jedinečnú starostlivosť.

AQUANATURE System Hydro je špeciálne vyvinutý systém pre nedostatočne hydratovanú pleť s prvými vráskami okolo 30 roku života, poskytujúci vynikajúcu a výživnú starostlivosť.

Tieto pokročilé prípravky sú navrhnuté tak, aby účinne hydratovali pokožku a viazali v nej dostatočné množstvo vlhkosti, čím vyplňujú jemné línie a vyhladzujú vrásky.

Súčasne posilňujú kožnú bariéru, zabezpečujú svieži a mladistvý vzhľad pleti. Dopĺňajú pitný režim a kombinujú sa s komplexnou pleťovou starostlivosťou, čo vám pomôže predchádzať predčasnému starnutiu a udržiavať vašu pleť zdravú, hydratovanú a plnú života.

Výsledkom je krásne hydratovaná a zdravá pokožka!



Súvisiace články