Prírodné peelingy - tajomstvo, prečo bude váš krém účinkovať ešte lepšie

Prírodné peelingy - tajomstvo, prečo bude váš krém účinkovať ešte lepšie
26. apríla 2019 5 minút čítania
Prírodné peelingy - tajomstvo, prečo bude váš krém účinkovať ešte lepšie

Peelingy nie sú len pomocníkom na dôkladné čistenie pleti. Vedeli ste, že vďaka nim bude váš pleťový krém účinkovať ešte lepšie? A v tomto článku vás zoznámime s troma výnimočnými produktami, ktoré dokážu na vašej pleti zázraky.


Peelingy sú kozmetické prípravky, ktorých cieľom je odlupovať to, čo by už na pokožke nemalo byť - staré kožné bunky, suché šupinky či nečistoty. To vieme hádam všetci. Aj to, že pomocou peelingov dokážeme pokožku zmäkčiť, stimulovať jej krvný obeh, vyrovnať farebné nerovnosti či znížiť výskyt upchatých pórov.

Menej ľudí však už vie, že peelingy dokážu urobiť našej pokožke ohromnú službu navyše - vďaka ich pravidelnému používaniu budú totiž všetky tie séra, olejčeky či krémy na našej pokožke, ktoré si po ich aplikácii nanášame, naozaj fungovať tak, ako majú. Dokážu totiž pleť zregenerovať a pripraviť na nanášanie ďalších kozmetických prípravkov, teda postarajú sa o to, že vaša pokožka účinnejšie absorbuje výživné látky, ktoré prípravky obsahujú. Vďaka peelingom je teda pokožka krásne hebká, zbavená starých buniek a pripravená prijať dôležité živiny.

annemarie-borlind-prirodna-kozmetika-peelingy-1024x748-2
ANNEMARIE BÖRLIND ponúka prírodné peelingy, ktoré sú jemné k pokožke a účinne odstraňujú odumreté bunky.

Keďže pointou peelingov je čistiť hĺbkovo a ich látky prenikajú do hlbších vrstiev kože (a teda do nášho organizmu), na ich zložení skutočne záleží.

Odvážime sa tvrdiť, že revolučnou záležitosťou v kozmetickom svete sú prírodné peelingy s čisto rastlinným zložením a bez mikroplastov, ktoré okrem štandardných funkcií peelingov majú navyše vyhladzujúce, hydratačné, anti-agingové či optimalizačné účinky na pokožku.

Tieto unikátne peelingy vytvorili vedci v Borlindských laboratóriách v Nemecku pre našu certifikovanú prírodnú kozmetiku ANNEMARIE BÖRLIND známu tým, že vo svojich produktoch spája najnovšie vedecké poznatky o ľudskej koži s tými najúčinnejšími ingredienciami z prírody.

Tohtoročnou novinkou medzi našimi prírodnými peelingami je PEELING S OVOCNÝMI KYSELINAMI. Je určený pre všetky typy pleti, aj pre mastnú pleť a pleť náchylnú na akné.

Oproti iným peeligom má netradičnú, no príjemnú konzistenciu v podobe gélu a obsahuje ovocné kyseliny a rastlinné extrakty, ktoré sa k pokožke správajú šetrne a jemne. Zároveň ju však účinne zbavia odumretých kožných buniek a nečistôt.

Tento peeling poskytuje pokožke aj ďalšiu pridanú hodnotu - stimuluje proces obnovy pokožky, optimalizuje a zjemňuje jej vzhľad. Výsledkom je nielen čistá, ale aj jemnejšia, hebkejšia a pružnejšia pokožka.

annemarie-borlind-prirodna-kozmetika-peeling-s-ovocnymi-kyselinami-1
Peeling s ovocnými kyselinami.

Aktívnymi látkami je v tomto peelingu je extrakt z čučoriedky, ktorá má na pokožku hydratačné a anti-agingové účinky a extrakt z javorového sirupu z ekologického poľnohospodárstva. Vysoký obsah cukru a minerálov v tomto extrakte pleť zvlhčuje a vyživuje.

Odporúčame ho používať 1x do týždňa na vyčistenú pleť. Nechajte ho pôsobiť 5 až 10 minút a potom opláchnite vlažnou vodou. Po jeho aplikácii môžete pokračovať vo svojej bežnej pleťovej rutine alebo aplikovať masku.

annemarie-borlind-prirodna-kozmetika-enzymovy-peeling
Enzýmový peeling.

Medzi našimi zákazníčkami sa teší mimoriadnej obľube aj ENZÝMOVÝ PEELING.

Niet sa čo čudovať, je to totiž PÁN PEELING. Jemný, dôsledný a výsledky vidíte a pocítite okamžite - doslova rozpúšťa na pokožke všetko, čo tam nepatrí.

Má netradičnú konzistenciu peeligového púdru, ktorý pred aplikáciou treba v dlani zmiešať s trochou vody. Dokáže šetrne, no účinne rozpúšťat zrohovatené vrstvy kože a zároveň pokožke dodáva dôležité aminokyseliny, vitamíny a minerálne látky, zvláčňuje ju a zjemňuje. Obsahuje aktívne rastlinné enzýmy a aloe vera v organickej kvalite, ktorá má na pokožku upokojujúce účinky. Vaša pleť tak bude nielen čistá, nádherne hebká, ale aj vyživená.

Mimochodom, je mimoriadne vhodný pre náročnú a citlivú pleť. Môžete ho používať každodenne alebo podľa potreby. Ráno ako prvé čistenie alebo večer ako druhú aplikáciu v rámci dvojitého čistenia.

Potrebujete mechanický peeling, ktorý vás zbaví nečistôt a buniek mechanickým trením, no všetky exfoliačné peelingy, ktoré ste doposiaľ vyskúšali, boli na vašu pleť priveľmi agresívne? Možno nastal čas zoznámiť sa s našim prírodným krémovým EXFOLIAČNÝM PEELINGOM.

Obsahuje prírodné guľôčky z jojobového vosku, nie umelé častice, a tak je prírodnou a oveľa šetrnejšou alternatívou ku konvenčným exfoliačným peelingom. Nielenže odstraňuje odumreté kožné bunky, ale reguluje tok mazu, zjemňuje póry a vyrovnáva drobné nerovnosti na pokožke. Okrem jojobového vosku obsahuje bambucké maslo s blahodárnymi účinkami na pokožku.

Používa sa 1-2 krát týždenne na vyčistenú pokožku.

annemarie-borlind-prirodna-kozmetika-exfoliacny-peeling-1
Exfoliačný peeling.
Súvisiace články