-35%

BB krém ALMOND

Hodnotenie:
60%
SKU:836
Bežná cena 19,90 € Znížená cena 12,94 €
Hydratačný tónovací BB krém pre dennú starostlivosť obsahuje botanickú kyselinu hyalurónovú, ktorá intenzívne viaže vlhkosť pleti. Splynie s tónom vašej pleti a zanecháva pleť prirodzene krásnu a žiarivú.
Dostupnosť: Skladom
SKU
836

PÔSOBÍ ANTI-AGINGOVO. OŠETRUJE. TÓNUJE.

BB krém v odtieni ALMOND od certifikovanej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND pokožke poskytuje dennú ochranu a starostlivosť ako krém a zároveň ju optimálne kryje a vyrovnáva nerovnosti ako make-up. Možno ním doplniť alebo nahradiť tretí krok systematickej starostlivosti (denný krém). Je vhodný pre všetky typy pokožky.

Multitalentovaný pomocník v sebe kombinuje až 5 funkcií v 1 inovatívnom kozmetickom prípravku:

  • Hydratuje, intenzívne viaže v pleti vlhkosť.
  • Tónuje, poskytuje pleti ľahké krytie pre bezchybný a žiarivý vzhľad.
  • Upokojuje a zjemňuje pokožku.
  • Ochraňuje pleť pred voľnými radikálmi.
  • Pôsobí anti-agingovo, zabraňuje predčasnému starnutiu vplyvom UV žiarenia.

Hydratačný BB krém má unikátne prírodné zloženie, obsahuje botanickú kyselinu hyalurónovú, ktorá v pleti intenzívne viaže vlhkosť a vyhladzuje vrásky. Karotenoidy zo zelenej riasy majú na pleť antioxidačný účinok. Prírodné pigmenty odrážajúce svetlo opticky zmierňujú drobné čiary a vrásky a dokážu pokožke zabezpečiť rovnomerný a žiarivý odtieň.

Aplikácia:

Po dôkladnom očistení a tonizovaní pleti krém naneste prstami rovnomerne na čelo, nos, bradu a líca. BB krém musí jemne splynúť s okolitou pokožkou. Podľa potreby použite najskôr denný krém.

Podrobnosti
SKU836
VýrobcaANNEMARIE BÖRLIND
Balenie50ml
EAN4011061008368
Write Your Own Review
Hodnotený produktBB krém ALMOND
Your Rating
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • AROMA [FRAGRANCE] Na parfumáciu výrobkov všeobecne sa používajú buď éterické oleje, extrakty z bylín a kvetov či ovocia. Ide o nesyntetické parfumácie. Prírodné extrakty a éterické oleje pôsobia nielen ako aromatická zložka, ale podporujú celkový pozitívny účinok výrobku.
  • ASCORBYL PALMITATE Forma vitamínu C rozpustná v tukoch. Táto forma vitamínu C rozpustná v tukoch je odolnejšia voči svetlu a teplote a v pokožke sa premieňa na voľný vitamín C. Má antioxidačný účinok, pôsobí proti starnutiu pokožky spôsobenému voľnými radikálmi a zabraňuje tomu, aby sa emulzie pokazili.
  • BENZYL ALCOHOL Benzyl alkohol. Bezfarebný, nedenaturovaný etylalkohol, získaný fermentáciou rastlín s obsahom škrobu alebo cukru, prirodzená zložka napr. jasmínu a hyacintu. Alkohol je nasadený ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné látky, zvýrazňuje vôňu. Má tiež osviežujúci, adstringentný (sťahujúci), tónovací a konzervačný účinok a tiež stimuluje krvný obeh.
  • BISABOLOL

    (ALFA-) BISABOLOL
    Pôsobí na pleť protizápalovo a upokojuje pokožku s antimikrobiálnym účinkom. Môže sa nachádzať v esenciálnom bergamotovom oleji, harmančekovom oleji a oleji kandejského stromu (vanilosmopsis erythropappa). Používame iba bisabolol z trvalo udržateľných plantáží, ktoré sú certifikované podľa FSC, s cieľom chrániť brazílske vysočiny dažďových pralesov.

  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA]

    BAMBUCKÉ MASLO
    Tuhý rastlinný tuk získaný zo semien afrického stromu. Pre pokožku má množstvo benefitov - hydratuje, regeneruje, zvyšuje jej elasticitu, zmierňuje vrásky a podporuje hojenie. Zároveň pôsobí protizápalovo a je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane citlivej.

  • CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE Neutrálny rastlinný olej, získaný z kokosového orecha. Olej má dlhú životnosť a ponúka vynimočnú kompatibilitu s kožou. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva za sebou mastný lesk.
  • Ci 77489 [Iron Oxides] CI 77489 = Modrá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77491 [Iron Oxides] CI 77491 = Červenohnedá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77492 [Iron Oxides] CI 77492 = Žltá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77499 [Iron Oxides] CI 77499 = Čierna farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77891 [Titanium Dioxide] Oxid titaničitý. Biela farba a UV filter. V prírode sa nachádza v mineráloch anatas, rutil a brookit. Oxid titaničitý sa používa ako pigment (titanová beloba). Patrí k najrozšírenejším bielym farbivám, lebo má výrazný jas a vysoký bod lomu. V kozmetike slúži ako ochrana proti UV žiareniu (minerálny UV filter). Považuje sa za bezpečnú, nekomedogénnu látku vhodnú aj pre citlivú pleť a deti.
  • CITRONELLOL Prírodná vôňa, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Napr. Lemongrass, geránium, bazalka, harmanček, santalové drevo, levanduľa.
  • CYAMOPSIS TETRAGONOLOBA GUM Guarová guma. Je polysacharid. Vyrába sa lúpaním a mletím semien, guarových bôbov, rastliny Cyamopsis tetragonoloba. Ide o sacharid dobre rozpustný vo vode. Táto rozpustná vláknina vo vode tvorí silne viskózny roztok. Je považovaná za prijateľnú formu náhrady želatíny (guarová guma je vegánska). V kozmetike sa používa ako zahusťovadlo a emulgátor.
  • DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE

    SLADKÉ DRIEVKO
    Draselná soľ glycyrhizínovej kyseliny. Účinná zložka získaná z koreňa sladkého drievka. Zmierňuje podráždenie na pokožke.

  • DISTARCH PHOSPHATE Modifikovaný kukuričný škrob. Viaže vlhkosť a v kozmetických výrobkoch vytvára príjemne ľahký pocit.
  • DUNALIELLA SALINA EXTRACT

    EXTRAKT ZO ZELENÝCH RIAS
    Extrakt zo zelených rias. "Bezfarebné karotenoidy" sú získané z tejto vzácnej zelenej riasy. Táto riasa ich používa na ochranu pred UV žiarením a voľnými radikálmi. V kozmetike majú antioxidačný a protizápalový účinok. Zabraňujú poškodeniu DNA spôsobenému UV žiarením a environmentálnym stresom.

  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • GLYCERYL LAURATE Emulgátor zo surových rastlín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina laurová. Spojuje olej a vodu.
  • GLYCERYL STEARATE Emulgátor z rastúcich surovín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina stearová. Spojuje olej a vodu. Stará sa o pokožku.
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN]

    SÓJOVÝ OLEJ
    Sójový olej predstavuje významný zdroj vitamínu E, esenciálneho vitamínu s vysokým potenciálom v boji proti voľným radikálom a predchádzaniu predčasnému starnutiu. Jeho bohatá zásoba antioxidantov napomáha nielen ochrane pokožky pred škodlivými vonkajšími vplyvmi, ale tiež posilňuje hydrolipidový plášť (ochrannú bariéru pleti).

  • HEXYL CINNAMAL Vôňa. Hlavnou funkciou je prekryť zápach iných prísad vo výrobku. Nájdeme ho v telovej i pleťovej kozmetike a výrobkoch vlasovej starostlivosti, parfumoch, môže byť súčasťou balzamov na pery a dezodorantov.
  • HYDROGENATED LECITHIN Hydrogenovaný lecitín. Lecitín je látka prírodného pôvodu získaná zo sójových bôbov. Lecitín sa používa ako prírodný emulgátor, stabilizátor a zahusťovadlo. Reguluje priepustnosť ostatných látok bunkovými stenami a zlepšuje ich vstrebateľnosť. V krémoch a iných ošetrujúcich prípravkoch pomáha ostatným látkam dostať sa do hlbších vrstiev pokožky.
  • HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE Emulgátor z obnoviteľných surovín: rastlinný glycerín, rastlinný tuk a kyselina citrónová. Kyselina citrónová je organická kyselina bežne sa vyskytujúca v citrusových plodoch. Vďaka svojej vysokej acidite (kyslosti) sa v kozmetike používa ako látka upravujúca pH prípravkov i pokožky. Má antibakteriálne a antimykotické účinky. Umožňuje premiešanie dvoch za normálnych okolností nemiešateľných látok napr. Vody a oleja. Pokožku udržuje hydratovanú. Má tiež antioxidačné účinky.
  • LECITHIN Lecitín je látka prírodného pôvodu získaná zo sójových bôbov. Lecitín sa používa ako prírodný emulgátor, stabilizátor a zahusťovadlo. Reguluje priepustnosť ostatných látok bunkovými stenami a zlepšuje ich vstrebateľnosť. V krémoch a iných ošetrujúcich prípravkoch pomáha ostatným látkam dostať sa do hlbších vrstiev pokožky. Zlepšuje kompatibilitu.
  • LIMNANTHES ALBA SEED OIL [MEADOWFOAM]

    OLEJ ZO SEMIEN ŽERUŠNICE LÚČNEJ
    Tento olej je vylisovaný zo semien americkej rastliny meadowfoam. Je mimoriadne odolný proti oxidácii. Vysoká koncentrácia mastných kyselín s dlhým reťazcom spôsobuje, že sa pokožka cíti extrémne hodvábna, bez toho aby zanechala nepríjemne mastný film.

  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL

    OLEJ Z MAKADAMIOVÉHO ORECHA
    Jeden z najdrahších olejov na svete a to kvôli náročnému pestovaniu. Olej je pomerne hutný, má jemnú orieškovú chuť i vôňu. Obsahuje až 70% tuku a zo všetkých rastlinných olejov je zložením najpodobnejší ľudskému kožnému mazu, vďaka tomu patrí k najefektívnejším pre ľudskú pokožku. Má antioxidačné účinky, chráni pred pôsobením vonkajších vplyvov, zmierňuje prvé známky starnutia a regeneruje. Po aplikácii je pokožka hodvábne jemná, hydratovaná, zvláčnená a posilnená.

  • MICA Sľuda. Prírodná minerálna látka, ktorá sa už po stáročia používa na kozmetické účely. Používa sa predovšetkým v dekoratívnej kozmetike, kde produktom dodáva lesk a trblietanie. Keď je potiahnutá oxidom titaničitým, je známa ako "perleťový pigment". Má označenie CI 77019. Ako sľuda je označovaná skupina horninotvorných minerálov (kremičitanov). Je to úplne stabilná látka, nemenná v akomkoľvek prostredí, neprestupuje pokožkou, nedráždi ju a nie sú na ňu alergie.
  • PANTHENOL
    PANTHENOL
    Alkoholový derivát získaný z kyseliny pantoténovej. Táto zložka sa prirodzene nachádza v rastlinách a je formou vitamínu B5. Používa sa ako zvlhčovadlo, ľahko sa absorbuje do vrstiev pod povrchom pokožky, kde sa premieňa na kyselinu pantoténovú, ktorá sa v ľudskom tele prirodzene vyskytuje. Má protizápalové, antibakteriálne, regeneračné a upokojujúce účinky. Viaže vlhkosť, zmäkčuje pleť, zanecháva ju vyhladenú a navracia jej prirodzenú rovnováhu. Znižuje svrbenie pokožky, urýchľuje hojenie u epidermálnych rán.
  • PERSEA GRATISSIMA OIL [AVOCADO] Extrakt z Avokáda z organického poľnohospodárstva. Avokádo je vynikajúcim zdrojom kyseliny pantoténovej, známej ako vitamín B5. Avokádový olej sa používa pri ošetrení starnúcej, náročnej a suchej pokožky a vlasov. Podporuje obnovu buniek a regeneráciu pokožky, pomáha zmäkčovať stvrdnutú kožu, preto je dobrou voľbou pre tých, ktorí trpia lupienkou, ekzémami, rosaceou, neurodermatitídou. Zjednocuje tón pokožky, redukuje viditeľnosť pigmentových škvŕn, podporuje prirodzený proces tvorby kolagénu. Hydratuje a chráni.
  • PHENOXYETHANOL Konzervačná látka, ktorá sa pridáva do kozmetických produktov, aby spomalila rast nežiaducich baktérií, zafixovala vonné látky (zabraňuje rýchlemu odparovaniu), a tým chránila produkt pred znehodnotením a predĺžila jeho trvanlivosť. Táto bezfarebná, mierne viskózna olejovitá kvapalina, rozpustná vo vode a oleji, sa prirodzene vyskytuje napríklad v zelenom čaji alebo čakanke. Pridáva sa do pleťových prípravkov (podkladové a hydratačné krémy), telovej a vlasovej kozmetiky (šampóny, vlasové gély, kondicionéry, telové krémy) atď.
  • POLYGLYCERYL-3 METHYLGLUCOSE DISTEARATE Emulgátor z rastlinných surovín, vytvára veľmi stabilné emulzie odolné voči teplotným výkyvom. Nájdeme ho najčastejšie v zložení pleťových krémov a telových mliek. Pridáva sa však tiež do prípravkov na opaľovanie, pretože pomáha zvyšovať odolnosť slnečných filtrov pred pôsobením vody. Na pleť má zjemňujúce účinky a podporuje jej hydratáciu.
  • POLYGLYCERYL-6 DIOLEATE Emulgátor z rastlinných surovín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina olejová.
  • POTASSIUM CETYL PHOSPHATE Emulgátor. Táto povrchovo aktívna látka sa v kozmetike používa ako tenzid (čistiaci prostriedok) a zmenšuje povrchové napätie a umožňuje tvorenie emulzií. Nájdeme ju v šampónoch, pleťových čistiacich prostriedkoch, v produktoch ochrany proti slnečnému žiareniu a pod. Používa sa v kombinácii s inými emulgátormi v nízkej koncentrácii pre zlepšenie dlhodobej stability emulzií.
  • SILICA Oxid kremičitý/oxid kremičitý piesok/kyselina kremičitá. Používa sa ako pomocná látka v najrôznejších kozmetických prostriedkoch: ako nosič farebných pigmentov vo farebnej kozmetike, ako protihrudkujúce činidlo v prášku a ako zahusťovadlo v olejových produktoch a maskách.
  • SODIUM POTASSIUM ALUMINUM SILICATE Nefelín. Prírodný minerál, veľmi podobný kremeňu. Používa sa v dekoratívnej kozmetike, opticky znižuje hĺbku vrások pomocou rozptylu svetla.
  • SORBITAN STEARATE Emulgátor rastlinného pôvodu. Táto povrchovo aktívna látka je zložená zo sorbitolu (tzv. alkoholický cukor prírodného pôvodu), ktorý sa vyskytuje v ovocí (najmä čerešniach a hruškách) a kyseliny stearovej. Emulgátory sú látky, ktoré umožňujú spojenie vodnej a olejovej bázy, čím dochádza k vytvoreniu emulzie. Hydratuje a viaže vlhkost.
  • SQUALANE Skvalén sa získava z rastlinných olejov, najčastejšie z olivového. Je to tzv. "Suchý olej", ktorý sa vďaka svojej štruktúre veľmi ľahko a rýchlo vstrebáva do pokožky. Má antioxidačné účinky a pomáha pokožku chrániť proti slnečnému žiareniu. Absorbuje do seba toxíny aj ťažké kovy a pomáha tak chrániť pokožku proti vonkajšiemu prostrediu. Skvalén pokožku hydratuje, zjemňuje a napomáha ďalším účinným látkam k lepšiemu roztieraniu a vstrebávaniu.
  • SUCROSE COCOATE Emulgátory z obnoviteľných surovín: Trstinový alebo repný cukor a rastlinné tukové kyseliny z rôznych rastlinných olejov. Viažu olej a vodu, hydratujú pokožku.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • TOCOPHERYL ACETATE

    VITAMÍN E
    Je významný pre svoje antioxidačné účinky na pleť a vlasy, bojuje proti voľným radikálom, zabraňuje predčasnému starnutiu, zlepšuje hydratáciu a elasticitu pokožky. Pri aplikácii na vlasy podporuje rast, zvyšuje lesk a znižuje poškodenie vlasov spôsobené vonkajšími vplyvmi.

  • TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID]

    BOTANICKÁ KYSELINA HYALURÓNOVÁ Z ČÍNSKEJ HUBY
    Tento druh hyalurónovej kyseliny sa získava z čínskej huby Tremella fuciformis, ktorá je známa svojimi hydratačnými vlastnosťami. Je veľmi podobná ľudskej kyseline hyalurónovej, čo znamená, že je mimoriadne dobre tolerovaná a efektívne hydratuje pokožku. Okrem toho sa od klasickej kyseliny hyalurónvej odlišuje tým, že dokáže pokožku chrániť proti voľnými radikálmi, čo klasická forma konvenčnej kyseliny hyalurónovej nedokáže.

  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.