2-fázový olej na pleť a bradu pre mužov

Hodnotenie:
100%
SKU:601659
27,90 €
Obľúbené 2-fázové sérum špeciálne vyvinuté pre mužskú pokožku. Posilňuje mužskú pokožku a fúzy a dodáva výživu, hydratáciu a vyhladenie.
Dostupnosť: Skladom
SKU
601659

ENERGIZUJE. ZJEMŇUJE. VYŽIVUJE.

Prírodný 2-fázový olej pre mužov od prírodnej certifikovanej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je určený pre všetky typy mužskej pokožky. Ošetrujúci olej na mužskú pokožku a bradu s korenistou vôňou zaistí, že sa vaša pleť a brada stane skutočnou pýchou. Posilňuje štruktúru pleti a fúzov a zároveň zjemňuje. Pokožka rýchlo vstrebe ľahkú olejovú textúru. Obsahuje inovatívny Energy komplex vytvorený z botanického taurínu a aktívnych ingrediencií ako sú bio extrakt z borievky, gin a organický kofeín. Jojobový olej dodá pokožke výživu, hydratáciu a vyhladenie.

Vlastnosti:

  • Udržuje mužskú pleť a bradu zdravú a lesklú.
  • Energická bomba, ktorá hydratuje pleť.
  • Podmanivá korenistá vôňa.

Vedeli ste?

Organický kofeín obsiahnutý v oleji na bradu pomáha k správnej mikrocirkulácií, vďaka čomu sú pokožka a fúzy vynikajúco vyživované.

Aplikácia:

Pred použitím dôkladne pretrepte. Naneste do dlaní malé množstvo oleja a rozotrite do pokožky a brady.

Podrobnosti
SKU601659
VýrobcaANNEMARIE BÖRLIND
Balenie30ml
EAN4011061225406
UrčeniePre mužov
Write Your Own Review
Hodnotený produkt2-fázový olej na pleť a bradu pre mužov
Your Rating
  • ALCOHOL Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • ANGELICA ARCHANGELICA ROOT EXTRACT [ARCHANGEL] Extrakt z Angeliky čínskej. Obsahuje horké látky a triesloviny, ktoré majú tonizujúci a antimikrobiálny účinok.
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • AROMA [FRAGRANCE] Na parfumáciu výrobkov všeobecne sa používajú buď éterické oleje, extrakty z bylín a kvetov či ovocia. Ide o nesyntetické parfumácie. Prírodné extrakty a éterické oleje pôsobia nielen ako aromatická zložka, ale podporujú celkový pozitívny účinok výrobku.
  • ASTAXANTHIN Prírodná červeno-oranžová farba (karotenoid) derivovaná z riasy. Môže chrániť pokožku pred stresom vyvolaným UV žiarením a má pri tejto funkcii 14-násobne silnejší účinok ako vitamín E.
  • CAFFEINE

    ORGANICKÝ KOFEÍN
    Organický kofeín stimuluje mikrocirkuláciu, čím efektívne redukuje opuchy a tmavé kruhy pod očami. Jeho antioxidačné vlastnosti poskytujú ochranu pokožke pred škodlivým vplyvom voľných radikálov, zatiaľ čo podporuje pevnosť a pružnosť. Tento prírodný extrakt tak prispieva k zdravšiemu a mladistvejšiemu vzhľadu pleti, zlepšuje jej celkový tón a textúru.

  • CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE Neutrálny rastlinný olej, získaný z kokosového orecha. Olej má dlhú životnosť a ponúka vynimočnú kompatibilitu s kožou. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva za sebou mastný lesk.
  • CENTAUREA CYANUS FLOWER EXTRACT Výťažok z kvetov nevädze z ekologického poľnohospodárstva. Používa sa v prípravkoch na starostlivosť o oči, redukuje opuchy a zápal.
  • COCO-CAPRYLATE Ester mastnej kyseliny. Veľmi ľahká olejová zložka rastlinného pôvodu, ktorá ponúka dobrú roztierateľnosť a nezanecháva pokožku mastnú.
  • GERANIOL Geraniol je prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad geranium, citronela alebo ylang ylang). Používa sa predovšetkým pre svoju sladko ružovú vôňu. Jedná sa o prírodný produkt. V prírodnej kozmetike sa prevažne vyskytuje ako súčasť esenciálnych olejov. Maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, funguje ako výborný antioxidant, má antiseptické a protirakovinové účinky.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]

    SLNEČNICOVÝ OLEJ
    Pôvodom z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Podobá sa lipidom v našom kožnom tkanive. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti.

  • HIPPOPHAE RHAMNOIDES FRUIT EXTRACT [SEABUCKTHORN] Výťažok z plodov rakytníka rešetliakového z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje karotenoidy, ktorých množstvo určuje farbu, ktorá sa pohybuje medzi sýtou oranžovú až červenou. Obsahuje až 10x viac vitamínu C ako citrusové plody. Rakytník je bohatý na vitamíny B, vitamín C, vitamín D, vitamín E, tiež obsahuje minerály a beta-karotén. Má antibakteriálne účinky, pomáha obnove buniek, pôsobí tak proti vráskam, spevňuje tkanivo a pokožku upokojuje. Obsahuje dôležité nenasýtené mastné kyseliny.
  • LACTIC ACID

    KYSELINA MLIEČNA
    Vzniká fermentáciou baktérií, ktoré sa nachádzajú v ovocí alebo zelenine. Je to jedna z AHA kyselín, má teda exfoliačné schopnosti. Redukuje prvé známky starnutia ako vrásky aj pigmentové škvrny a zjednocuje farebný tón pleti. Okrem iného upravuje pH produktu, pleti i vlasov. Tiež má hydratujúce a zvlhčujúce účinky.

  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • PHENETHYL ALCOHOL Organická zlúčenina. V prírode sa vyskytuje ako súčasť silíc, je charakteristická príjemnou kvetinovou vôňou. V kozmetike hrá úlohu konzervačnej látky a vonnej zložky. Nájdeme ho ako súčasť make-upu, dekoratívnej kozmetiky pre líčenie očí, vo výrobkoch osobnej starostlivosti, šampónoch. Je vegan a povolený v bio kozmetike. Hlavnou zložkou ružového oleja. Má vôňu podobnú vôni ruží. Revitalizuje pokožku a je antimikrobiálny.
  • ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT [ROSEMARY] Rozmarínový extrakt z ekologického poľnohospodárstva. Má antioxidačné a stimulačné vlastnosti. Chráni pokožku. Má čistiace schopnosti a podporuje detoxikáciu. Je antiseptický, protizápalový a antimikrobiálny, pleť dokáže vyčistiť, zjemniť a upokojiť. Je vhodnejší na mastnejšie typy, avšak neuškodí ani normálnej, zmiešanej alebo suchej pleti. Stimuluje vlasové korienky, zastavuje tak vypadávanie vlasov a podporuje ich rast. Okrem iného dodáva lesk a objem.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]

    TEKUTÝ VOSK ZO SEMIEN JOJOBOVÉHO KRÍKA
    Z týchto semienok sa na kozmetické účely lisuje jojobový olej, ktorý sa mylne označuje ako olej, pretože sa zložením jedná o kvapalný vosk. Je bohatý na mono nenasýtené mastné kyseliny, provitamín A a antioxidačný vitamín E. Má hydratačné účinky na vlasy, ktoré vyhladzuje a dodáva im lesk a hebkosť, preto sa môžeme stretnúť s označením "prírodný silikón".

  • SODIUM CARRAGEENAN Sodný karagenan. Carrageenan sodný je sodná soľ karagénanu. Karagénan je skupina polysacharidov, ktoré sa získavajú extrakciou z červených morských rias, najčastejšie z tzv. Írskeho machu. Používa sa ako zahusťovadlo, želírujúca látka, filmotvorné činidlo, spojivo, stabilizátor emulzie a antistatický prostriedok. Zlepšuje vzájomnú väzbu použitých látok v produkte a zlepšuje upraviteľnosť vlasov. Používa sa v práškoch a maskách.
  • SODIUM PCA Sodná soľ pyrrolidonkarboxylovej kyseliny. Sodium PCA je prirodzenou súčasťou našej pokožky, pomáha pokožke s hydratáciou. Do kozmetiky sa pridáva pre svoje schopnosti nadviazať na seba vodu, je výrazne hygroskopický a viaže na seba vodu z okolia. Je tak zložkou, ktorá pokožku hydratuje. Nájdete ho v krémoch alebo vo vlasovej kozmetike.
  • SQUALANE Skvalén sa získava z rastlinných olejov, najčastejšie z olivového. Je to tzv. "Suchý olej", ktorý sa vďaka svojej štruktúre veľmi ľahko a rýchlo vstrebáva do pokožky. Má antioxidačné účinky a pomáha pokožku chrániť proti slnečnému žiareniu. Absorbuje do seba toxíny aj ťažké kovy a pomáha tak chrániť pokožku proti vonkajšiemu prostrediu. Skvalén pokožku hydratuje, zjemňuje a napomáha ďalším účinným látkam k lepšiemu roztieraniu a vstrebávaniu.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.
  • SODIUM POLYPHOSPHATE Tento kondenzačný produkt solí sa používa ako stabilizátor.
  • HAEMATOCOCCUS PLUVIALIS EXTRACT Jednobunková sladkovodná riasa z čeľade Haematococcaceae, ktorá má zelenú až červenkastú farbu. Obsahuje hlavne prírodné farbivo astaxantín, ktorý patrí ku karoténoidom. Ochraňuje bunkové membrány vo všetkých častiach tela a pokožku pred pôsobením UV žiarenia, čím bráni predčasnému starnutiu. Zlepšuje pružnosť kože u žien okolo 40. roku veku. Astaxantín redukuje vrásky a hydratuje pleť.
  • JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT EXTRACT [JUNIPER]

    BORIEVKA
    Organický extrakt z borievky získanej z ekologického pestovania je bohatý na éterické oleje. Pôsobí protizápalovo a upokojuje pokožku.

  • BOTANICKÝ TAURÍN

    BOTANICKÝ TAURÍN
    Získaný z červenej riasy Jania má energizujúci a antioxidačný účinok. Mladistvý potenciál pokožky je zachovaný a prvé príznaky starnutia sú redukované.

  • LACCAIC ACID Prírodná živica, vyrobená hmyzom z lakovaného kameňa, je prírodné červené farbivo.
  • ZINGIBER OFFICINALE ROOT EXTRACT [GINGER] Extrakt získaný z koreňa zázvoru obsahuje veľa éterických olejov a tradične sa používa v naturopatii. Obsiahnuté v gine, ktorý sa používa výhradne v sérii MEN.
  • ANGELICA ARCHANGELICA ROOT EXTRACT [ARCHANGEL] Extrakt získaný z angeliky obsahuje veľa éterických olejov a tradične sa používa v naturopatii. Obsiahnuté v gine, ktorý sa používa výhradne v sérii MEN.
  • GLYCYRRHIZA GLABRA ROOT EXTRACT [LICORICE] Extrakt získaný z koreňa sladkého drievka sa tradične používa v prírodnej medicíne a je obsiahnutý v gine, ktorý sa používa výlučne v sériách MEN.
  • BETULA ALBA LEAF EXTRACT [BIRCH] Extrakt získaný z listov brezy striebornej je obsiahnutý v gine, ktorý sa používa výhradne v sérii MEN.
  • ELETTARIA CARDAMOMUM SEED EXTRACT [CARDAMOM] Extrakt získaný zo semien zeleného kardamónu je obsiahnutý v gine, ktorý sa používa výlučne v sérii MEN.
  • CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL EXTRACT [ORANGE]
    Pomarančové šupky sú súčasťou ginu, ktorý sa používa výhradne v sérii MEN.